Previous slide
Next slide

Oplev de 13 lokalområder herunder:

Bryrup

– En perle midt i Danmarks smukkeste natur

Bryrup er en del af lokalområdet “Skovlandet” beliggende i den sydlige del af Silkeborg Kommune. Ved at bo i Bryrup, er du tæt på alt det vigtige – familien og den skønne natur. Bryrup er omgivet af et meget kuperet landskab med store skove, søer og udbredte lyngklædte bakker.

Engagement i lokalsamfundet

Jobmulighederne er mange inden for kort afstand, da Bryrup ligger i fornuftig afstand til både Silkeborg, Horsens, Billund, Brande, Ikast og Skanderborg. Bryrup er en aktiv by med med mange frivillige kræfter, som engagerer sig i lokalsamfundet. Byen bærer præg af dynamik og overskud, så hvis man går rundt med en iværksætterdrøm, vil der være stor hjælp at finde i Bryrup og omegn.

Børnehave med grønt flag

Byens børn nyder faciliteterne i børnehaven, når de da ikke er udenfor. Børnehaven er en “grøn flag børnehave” og laver forskellige projekter i naturen lige udenfor. En yndet tur går til skovlegepladsen Skovtrolden, hvor naturens legeredskaber flittigt bliver benyttet. Byen har egen skole med 0.-9. årgang, hvor alle elever kender hinanden samt SFO og klub.

Iben og Kenneth flytter til Bryrup

Bryrup har pladsen til mangfoldighed

Bryrup emmer af hygge og stemning. Her bor både børnefamilier, der vægter fornuftige hus- og grundpriser, gode pasningsmuligheder og nærhed til naturen højt og midaldrende og seniorer, der nyder godt af de mange lokale aktivitetsmuligheder. Fællesskaberne skabes på kryds og tværs af aldersgrupper, hvilket giver et særligt sammenhold.

Stor aktivitet i foreningerne og ved søen

Fritiden i Bryrup kan for eksempel bruges i gymnastikforeningen, blandt spejderne, i tennisklubben eller ved Bryrup – Vrads Veteranbane. Ved Bryrup Langsø er der anlagt en populær badestrand, hvor byens borgere boltrer sig i vandet om sommeren og går ture, når vandet bliver for koldt til en svømmetur.

Bryrup i tal

Indbyggere
Afstande
Indkøb

Institutioner børn

Børnepasning
Skole

“Som tilflytter er jeg overrasket over, hvor mange unge børnefamilier, der bor her.”

Camilla

“Vi var ved at vokse ud
af vores lejlighed i Aarhus … Her er der plads på den gode måde.”

Maria Louise

“Vi har natur meget tæt på. Så den daglige løbe- eller cykeltur kan foregå i flotte omgivelser, uden at man skal transportere sig igennem det ene og det andet lyskryds.”

Steffen

Scroll to Top

Få tips og opdateringer fra Silkeborg Kalder​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag dem direkte i din indbakke!​

Få tips og opdateringer fra Silkeborg Kalder​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag dem direkte i din indbakke!​