700.000 arbejdspladser
inden for én time

Søger du et job i Silkeborg, er kommunen et pendlerparadis. Du kan nå en bred vifte arbejdspladser i både Silkeborg Kommune og omegn.

Med bopæl i Silkeborg Kommune er du sikret en central placering i forhold til de mange jobs, der ligger i Silkeborg og i resten af det midt- og østjyske.

Silkeborgmotorvejen gør, at du roligt kan jobbe i en anden kommune, hvis familien skal blive i trygge rammer – selvom mor eller far skal pendle lidt til jobbet.

Pendleroversigt

Hvor langt er Silkeborg fra mit job?har du iværksætterdrømme?

Vi sætter innovation og iværksætteri højt på dagsordenen og Silkeborg Kommune er en attraktiv erhvervskommune. Vores ambitioner er høje og vi ønsker, at gode hoveder og dygtige hænder, får lyst til at flytte hertil. Har du en virksomhed, der vil være med til at skabe vækst og udvikling, kan vores veletablerede Erhvervstaskforce være din indgang til Silkeborg Kommune. Ønsker du at etablere eller flytte din virksomhed til Silkeborg Kommune, eller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kommunens Erhvervstaskforce, der står klar med en hurtig og professionel behandling.

Iværksætteri

Godt job i silkeborg

Silkeborg Kommune rummer et bredt erhvervsliv med alt fra Danmarks tredjestørste bank, produktionsvirksomheder, offentlige institutioner og en blomstrende IT-branche, der beskæftiger mange mennesker.

Butiksmedarbejder i Silkeborg

Mangler du sparring
og et godt netværk?

– Sammen skaber vi succes omkring dine jobmuligheder

I Silkeborg ønsker vi at hjælpe dig med at realisere dine drømme og styrke erhvervslivets vækst og udvikling. Vi har derfor skabt et tæt samarbejde med forskellige aktører, der kan støtte dig i din proces – uanset om du allerede har din egen virksomhed, eller om du går med drømmen og ønsker at tage næste skridt. Du er ikke alene og som i alle andre aspekter af Silkeborg Kommunes værdigrundlag, gør vi meget for at skabe et stærkt fællesskab – med plads til alle.

Når du driver virksomhed, eller befinder dig i overvejelsesfasen, er det uundværligt med et godt netværk. Vi ønsker at give dig mulighed for at møde andre ligesindede mennesker, med forskellige passioner og interesser. Et sted, hvor du kan udveksle viden og erfaringer – samtidig med mulighed for professionel sparring. For iværksættere, tjek kontorfællesskabet G-Kraft ud.

Er du nysgerrig på at vide mere om erhvervslivet i Silkeborg Kommune, eller har du brug for at udvide dit netværk, så kan du tage kontakt til ErhvervSilkeborg. Her finder du en af Danmarks største erhvervsforeninger, hvor både den lille nystartede iværksætter og den større og veletablerede virksomhed har en interesse i at være med.

– Mulighederne for at netværke i Silkeborg Kommune er mange, og vi står klar til at guide dig på vej.

Silkeborg Jagter Talenter

-Styrk dine muligheder for job

Silkeborg Kommune gør en stor indsats for at tiltrække landets allerbedste kandidater til de mange jobs, som er ledige i Kommunen. Både tilflyttere til Silkeborg, virksomheder, studerende – hjælper vi med at matche kandidater og virksomheder. Herudover får du mulighed for at styrke dit netværk – måske du finder dit drømmejob her.

Er du lige flyttet til Silkeborg og har du brug for et job i det lokale erhvervsliv? Som noget nyt, kan Jobcenter Erhverv tilbyde dig hjælp omkring dine jobmuligheder!
Du kan booke et møde med en rekrutterings- og erhvervskonsulent, hvor du kan få sparring om dit CV og dine jobmuligheder, samt få et overblik over hvilke virksomheder, der kunne tænkes at have brug for dine kompetencer og matche dine jobønsker.

Du og dit CV vil også komme i betragtning, når Jobcentret hjælper virksomheder med at besætte ledige stillinger.

Hvis du vil høre nærmere, ring på telefon 89 70 57 57.

Foredrag

Job i Silkeborg – til både den nyuddannede og erfarne

Du har gode muligheder for at finde job inden for kommunens grænser, da vi har en bred vifte virksomheder med forskellige professioner og behov. Tag et kig på Jobindex – måske drømmejobbet venter på dig.

Læs også

NYTTIGE LINKS TIL TILFLYTTERE