Find dit nye job i Silkeborg
- Bo i hjertet af jobmulighederne
- vi har banet vejen for dig

600.000 arbejdspladser inden for én time

Når du er bosat i Silkeborg Kommune, kan du nå rigtig mange jobs.

Du kan nå en bred vifte arbejdspladser i både Silkeborg Kommune og omegn. Med bopæl i Silkeborg Kommune er du sikret en central placering i forhold til de mange jobs, der ligger i Silkeborg kommune og i vores nabokommuner.

Silkeborgmotorvejen gør, at du nemt kan arbejde i en anden kommune, hvis familien skal blive i trygge rammer – selvom mor eller far skal pendle lidt til jobbet.

Der er også masser af jobs at få i Silkeborg Kommune – så du behøver slet ikke pendle, hvis familien flytter hertil.

Billedet er en grafik, der viser pendlerafstanden til de omkringliggende byer. Der er 35 minutter til Viborg, 50 minutter til Randers, 30 minutter til Aarhus, 30 minutter til Skanderborg, 45 minutter til Horsens, 55 minutter til Billund, 30 minutter til Herning og 60 minutter til Holstebro.

Godt job i Silkeborg

Silkeborg Kommune rummer et bredt erhvervsliv med alt fra Danmarks tredjestørste bank, produktionsvirksomheder, offentlige institutioner og en blomstrende IT-branche, der beskæftiger mange mennesker.

Job i Silkeborg

- til både den nyuddannede og erfarne

Du har gode muligheder for at finde job inden for kommunens grænser, da vi har en bred vifte virksomheder med forskellige professioner og behov. Tag et kig på Jobindex – måske drømmejobbet venter på dig.

Mangler du sparring og et godt netværk?

- Sammen skaber vi succes omkring dine jobmuligheder

I Silkeborg ønsker vi at hjælpe dig med at realisere dine drømme og styrke erhvervslivets vækst og udvikling. Vi har derfor skabt et tæt samarbejde med forskellige aktører, der kan støtte dig i din proces – uanset om du allerede har din egen virksomhed, eller om du går med drømmen og ønsker at tage næste skridt. Du er ikke alene og som i alle andre aspekter af Silkeborg Kommunes værdigrundlag, gør vi meget for at skabe et stærkt fællesskab – med plads til alle. Er du nysgerrig på at vide mere om erhvervslivet i Silkeborg Kommune, eller har du brug for at udvide dit netværk, så kan du tage kontakt til Silkeborg Business. Her finder du en af Danmarks største erhvervsforeninger, hvor både den lille nystartede iværksætter og den større og veletablerede virksomhed har en interesse i at være med.

Har du iværksætter-
drømme?

- Vi sætter innovation og iværksætteri højt på dagsordenen

Silkeborg Kommune er en attraktiv erhvervskommune. Vores ambitioner er høje og vi ønsker, at dygtige hænder og gode hoveder, får lyst til at flytte hertil. Har du en virksomhed, der vil være med til at skabe vækst og udvikling, kan vores veletablerede Erhvervstaskforce være din indgang til Silkeborg Kommune.

Når du driver virksomhed, eller befinder dig i overvejelsesfasen, er det uundværligt med et godt netværk. Vi ønsker at give dig mulighed for at møde andre ligesindede mennesker, med forskellige passioner og interesser. Et sted, hvor du kan udveksle viden og erfaringer – samtidig med mulighed for professionel sparring. For iværksættere, tjek kontorfællesskabet G-Kraft ud.

Ønsker du at etablere eller flytte din virksomhed til Silkeborg Kommune, eller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kommunens Erhvervstaskforce, der står klar med en hurtig og professionel behandling.

Hvor langt er Silkeborg fra mit job?Scroll to Top

Få tips og opdateringer fra Silkeborg Kalder​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag dem direkte i din indbakke!​

Få tips og opdateringer fra Silkeborg Kalder​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag dem direkte i din indbakke!​