Er din bolig for trang?

– Eller drømmer du om lune sommeraftener på terrassen?

Overvejer du en bolig i Silkeborg? Hos os finder du både lejeboliger og huse til salg, som passer til alle pengepunge og boligdrømme. I Silkeborg Kommune har vi et hjem til alle. Vi ved, at det kan være en tung proces at flytte fra den ene kommune til den anden – og ikke en beslutning, man tager over natten.

Vi har derfor gjort os umage for at hjælpe dig lidt, ved at give dig et lille indblik i boligmarkedet. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har behov for råd og sparring i forbindelse med din nye bolig i Silkeborg.

Silkeborg Kommune byder på mange boliger – hos os er det muligt at leje eller købe en bolig, og samtidig have råd til at tage på ferie.

F.eks. sparer du i gennemsnit 8.000kr. pr. m2 sammenlignet med et boligkøb i Aarhus Kommune – det er mange penge..

Er du nysgerrig, og vil se for dig selv, så tag et kig på Boligsiden.dk, for at se huse til salg i Silkeborg – og test hvor meget du sparer på det størrelse hus, du ønsker.

Barn

Så meget bolig får du for pengene I SILKEBORG

Kvadratmeter:

Besparelse Silkeborg ift. Aarhus = 0,- kr.

BYGGEGRUND og bolig I Silkeborg

– Hvad er din boligdrøm?

Drømmer du om et helt nyt hus, så smør ærmerne op og tag et kig på Silkeborg Kommunes hjemmeside. Her kan du blive klogere på, hvilke byggegrunde der er til salg – og læse mere om de forskellige områder.

Se byggegrunde i Silkeborg Kommune
Familieliv

Pendler du til Silkeborg Kommune?

– Kom foran i køen til en bolig

Vi vil gerne, at din hverdag er så overskuelig som muligt, så du både har tid til at være sammen med dine børn og til en aftentur med hunden. Derudover, har vi et stort ønske om at gøre Silkeborg til dit nye hjem. Hvis du pendler til Silkeborg Kommune, når du skal på arbejde – har du derfor muligvis fortrinsret til en bolig.

Se dine muligheder som pendler

Læs også

NYTTIGE LINKS TIL TILFLYTTERE