Find din bolig i Silkeborg
– Masser af muligheder i dejlige lokalområder

Er din bolig for trang?

– Eller drømmer du om lune sommeraftener på terrassen?

Overvejer du en bolig i Silkeborgs lokalområder? Hos os finder du både lejeboliger og huse til salg, som passer til enhver pengepung og boligdrøm. I Silkeborg Kommune har vi et hjem til alle.

 

Vi ved, at det kan være en stor beslutning at flytte fra den ene kommune til den anden – og sjældent en beslutning, man tager over natten.

Vi har derfor gjort os umage for at hjælpe dig lidt på vej, ved at give dig et lille indblik i boligmarkedet. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har behov for råd og sparring i forbindelse med din nye bolig i Silkeborg.

 

F.eks. sparer du i gennemsnit 13.000kr. pr. m2 (primo 2022) sammenlignet med et boligkøb i Aarhus Kommune – det er mange penge.

 

Er du nysgerrig, og vil se for dig selv, så tag et kig på Boligsiden.dk, for at se huse til salg i Silkeborg – og test hvor meget du sparer på det størrelse hus, du ønsker.

Så meget bolig får du for pengene i Silkeborg

Kvadratmeter:

Besparelse Silkeborg ift. Aarhus = 0,- kr.

Byggegrund og bolig i Silkeborg

– Hvad er din boligdrøm?

Drømmer du om et helt nyt hus, så smøg ærmerne op og tag et kig på Silkeborg Kommunes hjemmeside. Her kan du blive klogere på, hvilke byggegrunde der er til salg – og læse mere om de forskellige områder.

 

Alle lokalområder med +350 indbyggere har fået en beskrivelse her på siden. På den måde kan du let få et overblik over alt det gode, som lokalområdet rummer – lige fra foreningsliv til boliger, der søger den næste ejer.

 

Silkeborg Kalder nybyg

Scroll to Top

Få tips og opdateringer fra Silkeborg Kalder​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag dem direkte i din indbakke!​

Få tips og opdateringer fra Silkeborg Kalder​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag dem direkte i din indbakke!​