Natur og udendørsliv i din fritid?
- I Silkeborg kommer du ikke til at kede dig

byd naturen indenfor i hverdagen

– Med outdoor i baghaven som et ekstra plus

Natur har vi masser af. I Silkeborg priser vi os lykkelige for den natur vi er omgivet af og skaber rammerne for det gode familieliv. Et liv med mulighed for fritidsaktiviteter og udendørsliv i Danmarks Outdoor Hovedstad. Og naturen er ikke noget vi skal flytte os for at opleve. Den er overalt i kommunen. Søer ligger som perler på en snor, Gudenåen snor sig i landskabet, mens udsigter kan nydes fra højdedrag over slugter som skærer sig igennem skoven. Og i Silkeborg bruger vi naturen. Om det er til adrenalin pumpende MTB ture, udendørs crossfit, Yoga langs søbredden eller en gåtur i skoven – nydes naturen af store og små. Se filmen om masterplanen.
Afspil video

Det gode liv er, at ...

… stå op om morgenen, trække gardinerne fra og se ud over søer eller skov.

… drikke morgenkaffen på terrassen og nyde dagens første solstråle.

… arbejde tæt på din bopæl, hente børn med røde kinder og lommer fulde af grankogler.

… bo med naturen i din baghave, samtidig med det pulserende kulturliv tæt på.

Vi synes selv, at vi har formået at skabe rammerne for det gode liv for alle …

Nærmere naturen kommer du ikke

– Danmarks Outdoor Hovedstad

Det er ikke kun for hyggens skyld, at vi kalder os selv for Danmarks Outdoor Hovedstad. DIF har i marts 2019 udnævnt Silkeborg Kommune som kommune nr. 1 i Danmark med flest muligheder for skovidræt. Derudover er vi blevet udnævnt som nr. 2 kommune med bedst muligheder for både skovidræt og vandsport. Det vidner om de mange naturskønne områder, som vi er så heldige at være omringet af.

MTB, kano eller kajak?

– Er du til konkurrencesport og sved på panden?

Du får ikke meget tid til at kede dig, for sportsgrene og muligheder for frisk luft er der nok af. Det er helt op til dig, hvilken form for motion, der passer til netop dig og din familie – hvad end du vil gå til holdsport, dyrke motion på højt plan – eller om du bare vil nyde en gåtur med hunden og børnene. Har du børn med høje ambitioner inden for sport, er det værd at kigge på Elite Silkeborg. Her forener man skole og eliteidræt fra 7. klasse og indtil studenterhuen er i hus.
Scroll to Top

Få tips og opdateringer fra Silkeborg Kalder​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag dem direkte i din indbakke!​

Få tips og opdateringer fra Silkeborg Kalder​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag dem direkte i din indbakke!​