Silkeborg Kalders pigepanel
- Din vej til nye venskaber

Madklubber og events

– Dan nye venskaber i Silkeborg

Vi ved, at det kan være svært at flytte fra sit etablerede netværk, og tanken om at finde nye veninder synes ikke altid at lyde så tryg. For at give vores tilflyttere mulighed for at møde andre og et sted at søge råd om stort som småt, har Silkeborg Kalder skabt Silkeborg Kalders Pigepanel som organiseres via en Facebookgruppe.

 

 

DER ER MANGE SOM DIG

Pigepanelet rummer over 1.500 medlemmer og er for kvinder mellem 20-40 år. Det er en aktiv gruppe, med et stort hjælper-gen, hvor du kan spørge om alt fra ”Silkeborgs bedste tandlæge”, ”Hvilken daginstitution skal vi mon vælge?” til ”Hvor er det bedst at bosætte sig?”.

 

BLIV MEDLEM

Bliv en del af vores hyggelige kvindenetværk, hvor tonen altid er rar. Vi inviterer løbende til arrangementer – til en kop kaffe, en snak, et foredrag eller en gåtur. Derudover mødes vi på kryds og tværs om fælles interesser og pludselige indfald.

 

Flere medlemmer har oprettet interne madklubber og du finder en fælles filmklub, hvor vi tager i biografen sammen. Du skal ikke være nervøs for at møde op alene, det gør de fleste – og du vil opleve stor åbenhed fra ”de garvede medlemmer”.

DU KAN HJÆLPE ANDRE

Som tilflytter er du ekspert i at trække teltpælene op – og du kan være med til at fintune Silkeborg Kalder. Når vi ind imellem afholder forskellige arrangementer, eller har behov for at høre tingene fra en tilflytters vinkel, plejer vi at række ud til Pigepanelet, der ofte gerne takker ja – din ekspertise er vigtig for os.

Hvad siger pigerne om Silkeborg Kalders Pigepanel?

“Jeg kendte ingen, før jeg flyttede til Silkeborg. Men så deltog jeg i et af Pigepanelets arrangementer, og nu har jeg faktisk fået mig nogle rigtig gode veninder i Silkeborg”
Lene
“Jeg er blevet en del af en madklub på 9 kvinder fra Pigepanelet”
Britt
“Det er et fantastisk initiativ til os, der er tilflyttere. Pigepanelet er noget, jeg er klart taknemmelig for at være en del af”
Alexia
Scroll to Top

Få tips og opdateringer fra Silkeborg Kalder​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag dem direkte i din indbakke!​

Få tips og opdateringer fra Silkeborg Kalder​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag dem direkte i din indbakke!​