Madklub og månedlige events?

– Dan nye venskaber i Silkeborg

Silkeborg Kalders Pigepanel lige noget for dig, hvis du er nysgerrig på livet i Silkeborg, eller lige flyttet hertil. Samtidig, kan du være med til at fintune Silkeborg Kalder, da du som tilflytter er ekspert i at trække teltpælene op – din ekspertise er vigtig for os. Når vi ind imellem afholder forskellige arrangementer, eller har behov for at høre tingene fra en tilflytters vinkel, plejer vi at række ud til Pigepanelet, der ofte gerne takker ja.

Vi ved, at det kan være svært at flytte fra sit etablerede netværk, og tanken om at finde nye veninder synes ikke altid at lyde så tryg. For at give vores tilflyttere mulighed for at møde andre og et sted at søge råd om stort som småt, har Silkeborg Kalder skabt Silkeborg Kalders Pigepanel.

Pigepanelet rummer over 900 medlemmer og er for kvinder mellem 20-40 år. Det er en aktiv gruppe, med et stort hjælper-gen, hvor du kan spørge om alt fra ”Silkeborgs bedste tandlæge”, ”Hvilken daginstitution skal vi mon vælge?” til ”Hvor er det bedst at bosætte sig?”.

Bliv en del af vores hyggelige kvindenetværk, hvor tonen altid er rar. Vi mødes gerne omkring en gang om måneden – til en kop kaffe, en snak, et foredrag eller den obligatoriske julefrokost. Derudover mødes vi på kryds og tværs om fælles interesser og pludselige indfald.

Flere medlemmer har oprettet interne madklubber og du finder en fælles filmklub, hvor vi tager i biografen sammen. Du skal ikke være nervøs for at møde op alene, det gør de fleste – og du vil opleve stor åbenhed fra ”de garvede medlemmer”.

Bliv medlem af Silkeborg Kalders Pigepanel
To kvinder der cykler

Hvad siger pigerne om Silkeborg kalders pigepanel?

“Jeg kendte ingen, før jeg flyttede til Silkeborg. Men så deltog jeg i et af Pigepanelets arrangementer, og nu har jeg faktisk fået mig nogle rigtig gode veninder i Silkeborg”

Lene

“Jeg er blevet en del af en madklub på 9 kvinder fra Pigepanelet”

Britt

Det er et fantastisk initiativ til os, der er tilflyttere. Pigepanelet er noget, jeg er klart taknemmelig for at være en del af

Alexia
Bliv medlem af Silkeborg Kalders Pigepanel

Læs også

NYTTIGE LINKS TIL TILFLYTTERE