Tidligere
Næste

Oplev de 13 lokalområder herunder:

Kjellerup

- Et dynamisk og spændende midtpunkt

I Kjellerup er med godt 5.000 indbyggere Silkeborg kommunes næststørste by. Mulighederne i byen er mange – og Kjellerup har vokseværk! Her bosætter du dig i en by, der har det hele – et bredt udbud af boliger til gode priser og alt det, du skal bruge til en god hverdag for dig selv og familien. Du bliver mødt af et rigt handelsliv, skole til 0.-9. årgang, daginstitutioner, moderne idræts- og kulturfaciliteter, et spændende foreningsliv med masser af arrangementer og begivenheder.

 

Byen er bygget omkring en gammel markedsplads ved Torvet og den gamle retsbygning fra 1903. Blandt de lokale turistattraktioner kan nævnes Blicheregnens Museum, Søndergaards Have og Hørup Kirke, der ligger i den nordøstlige del af Kjellerup.

Her kommer man hinanden ved

Kjellerup er en tryg by at vokse op i, hvor man kommer hinanden ved. Her er det godt at være barn, voksen og ældre. Mange frivillige hænder bidrager til et stærkt sammenhold. Et af byens samlingspunkter, det nybyggede Arena Midt, er et halkompleks, der rummer et væld af muligheder for fritidsaktiviteter og sport, for professionel sportsudøvelse, og som samtidig er et naturligt samlingspunkt for byens erhverv- og kulturliv.

Omkranset af natur

En ca. 10 km lang vandrerute er etableret rundt om det meste af Kjellerup. “Krabbes Grønne Ring” er sammen med Tange Å det grønne naturbælte der forener by og natur. Ringen er opkaldt efter Christopher Krabbe (1833-1913), som var by- og herredsfoged i Kjellerup. Den grønne ring går ind og tager fat om byen – så du hurtigt befinder dig ude i naturen, og har mange rekreative udfoldelsesmuligheder tæt på. Turen går igennem meget afvekslende natur, bl.a. gammel løvskov og dalslugter med vandløb.

Attraktivt for pendlere

Selvom der er mange arbejdspladser i Kjellerup, så er byen også attraktivt placeret for pendlere. Du når til Silkeborg på et kvarters tid, til Viborg på 20 minutter og Aarhus på godt tre kvarter. Men det nemmeste er naturligvis at arbejde i en af Kjellerups mange dynamiske virksomheder. Kjellerup har et særdeles aktivt erhvervs- og handelsliv, der tager stor del i livet i Kjellerup.

Tine flyttede med sin familie fra Sorø og nyder livet i Kjellerup.

Kjellerup i tal

Indbyggere
Afstande
Indkøb

“Som tilflytter er jeg overrasket over, hvor mange unge børnefamilier, der bor her.”

Camilla

“Vi var ved at vokse ud
af vores lejlighed i Aarhus … Her er der plads på den gode måde.”

Maria Louise

“Vi har natur meget tæt på. Så den daglige løbe- eller cykeltur kan foregå i flotte omgivelser, uden at man skal transportere sig igennem det ene og det andet lyskryds.”

Steffen

Scroll til toppen

Få tips og opdateringer fra Silkeborg Kalder​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag dem direkte i din indbakke!​

Få tips og opdateringer fra Silkeborg Kalder​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag dem direkte i din indbakke!​