Previous slide
Next slide

Oplev de 13 lokalområder herunder:

Gjern

– En oase midt i det jyske Søhøjland

Gjern er en charmerende by, kendt for sin skønne bakkede natur og feriecenteret Landal Søhøjlandet. Gjern er en by i udvikling med flere nybyggede kvarterer. I Gjern kan du bo i naturen, have gavn af den lokale tryghed for børnene, mens du er tæt på jobbet i ex. Aarhus

Her elsker børnene naturen

I Gjern bliver børnene forkælet med natur. Uanset om børnene er i den kommunale vuggestue/børnehave Gjern Børnehus eller naturbørnehaven Troldbjerg fylder naturen meget. Med udsigt til sø, marker, skov og bakker lærer og udvikles børnene igennem naturen.

 

Gjern skole ligger ca. 100 m fra Gjern Kultur- og Idrætscenter som er samlindsstedet for byens børn og unge, hvor de hygger sig med forskellige aktiviteter.

Natur og outdoor oplevelser i særklasse

Naturen i Gjern byder på et væld af outdoor oplevelser for store og små. Adskillige vandreruter går gennem Gjern bakker og byder på fantastiske udsigter, f.eks. fra Store Troldhøj, Solhøj, Lille Troldhøj og den 100 meter høje Randers Høj, hvorfra man i klart vejr kan se Viborg Domkirkes tårne. Gjern Å skærer gennem bakkerne og giver en frodig ådal, inden den løber ud i Gudenåen. Åen er et yndet mål for bl.a. fluefiskere. Gå på opdagelse og oplev stisystemet “Banestien”, der forbinder Gjern med Silkeborg midtby via Resenbro og Langå ad en smuk asfalteret cykel/gangsti.

 

Det kuperede terræn tiltrækker MTB entusiaster, som på markerede ruter får pulsen i vejret, mens avancerede nedkørsler får adrenalinen til at pumpe.

Hold ferie i Gjern

Hvorfor ikke afprøve om livet i Gjern er noget for familien inden I bestiller flyttebilen. I feriecenteret Landal Søhøjlandet kan I se, om Gjern er noget for jer. Her kan du bl.a. svinge golfkøllerne på en varm sommerdag, tage børnene i badelandet, eller snuppe en tur i fitnesscentret, det kreative værksted, legelandet eller den udendørs naturlegeplads.

Gjern i tal

Indbyggere
Afstande
Indkøb

Institutioner børn

Børnepasning
Skole

“Som tilflytter er jeg overrasket over, hvor mange unge børnefamilier, der bor her.”

Camilla

“Vi var ved at vokse ud
af vores lejlighed i Aarhus … Her er der plads på den gode måde.”

Maria Louise

“Vi har natur meget tæt på. Så den daglige løbe- eller cykeltur kan foregå i flotte omgivelser, uden at man skal transportere sig igennem det ene og det andet lyskryds.”

Steffen

Scroll to Top

Få tips og opdateringer fra Silkeborg Kalder​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag dem direkte i din indbakke!​

Få tips og opdateringer fra Silkeborg Kalder​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag dem direkte i din indbakke!​